Hurtigruten Med Kong Harald

søndag den 6. november 2011

Så er der bagt boller igen, jeg elsker at ekpermenterer når jeg bager
så disse her har fået lidt forskelliogt ingredienser.

OPSKRIFT :

50 gr. gær
2 dl. vand
3 dl. saft af 3-4 økologisk appelsiner
reven skal af 3-4 appelsiner
1 tsk. salt
1½ olie
1 æg (øko)
1½  spsk kanel
1½ spsk vanilieskukker
30 gr. rørsukker (øko)
400-500 gr mel.
1 æg til pensling
dejen må gerne være lidt klisteret
når den skal hæve .

Rør gæren ud i 2 del lunken vand tilsæt appelsinsaft
kom derefter salt olie sukker kanel vanillesukker
samt reven skal af appelsiner i kom derefter
mel i lidt af gangen, somt skrevet må den 
gerne være lidt klistret når den stilles til hævning.
Man behøver ikke at ælte dejen, bare rør det sammen , hæld dejen ud på et melet bord
lad den hæve tildækket i 1 time.
Derefter slå den let sammen, form så store
eller små boller som du ønsker, af denne dej
her får jeg omkring 20-22 store boller
lad dem hæve igen i 3 kvarter bages i 15-20
(alt efter størrelse) hvis de er små boller skal
de kun have omkring 12 minutter ved 220 gr.
Jeg syntes det er sjovt at blande forskellige
ingredienser, så derfor denne opskrift
måske du får lyst til at prøve :)
 





Så er den nede, så skal det bare "snøres" sammen
Så er den ved at være klar til at tage ned, Helle er nok lidt
sopændt på her om det lykkes for Jens og Steen uden problemer
Tilføj billedtekst
"Satina" skulle skal gøres klar til vinteretn, så Jens og Steen er ved at gøre
klar til at tage masten ned

Min blogliste

ONLINE