Hurtigruten Med Kong Harald

fredag den 24. juni 2011

Sven Holm giver gode råd.
Bogen er fra 1961, er lidt sjovt at
kikke i den.
Jeg har skrevet en opskrift op som
Sven har i bogen.
PUNCH ISAFKØLET.
2 flaker hvidvin, 3-4 flakser grape tonic eller ligende
et halvt kilo ananas i terninger, en stor klump is.
Ananas med sften kommes i en bowle, overhældes med vinen
 og henstår i et par timer.
10 minutter før serveringen kommet et stort stykke is i, og umiddelbart før serveringen
kommes grape tonic eller andet sodavand i.
Det giver et perlende champagneagtig brus
så bliv ikke forskrækket.
Denne punch egner sig til Sct.Hans aften -
en sommeraften i haven.
God fornøjelse.

torsdag den 23. juni 2011

PASSIONSSMOOTHIE  MED HYLDEBLOMST

3 passionsfrugt
1 banan
1/2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl vand saft af 1/2 citron


Halver passionsfrugterne og skrab saft  og kerne ud med en ske. Skær banan i skiver og kom dem i en blender sammen med passionsfrugt, hyldeblomstsaft og vand. Blend til en flydende smoothie. Smag til med citronsaft.

tirsdag den 21. juni 2011


Her er jeg ved at lave Hyldeblomst-Likør.....
Jeg skulle egentlig kun bruge enten Vodka eller Snaps,
men jeg havde ikke så meget af nogen af delene  !! 
så hva pokker ....
jeg blandede bare begge dele
det bliver da sikkert ikke dårligere af det !!!
http://www.drikkeabc.dk/


Jeg ved ikke hvorfor det hedder en "Finsk Ovn"
 men det gør det !
men som i kan se er  der det savet i kryds i stammen..man sætter så bare
ild til den  så brænder den bare  i midten .
Vældig flot og hyggeligt at kikke på .
Det er endnu mere festligt hvis man hare nogle stykker i haven.


Min blogliste

ONLINE